Wij bieden oplossingen op maat van de sloop tot de afwerking in detail.
Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij professionele oplossingen met betrekking tot verbouwing en renovaties van bestaande woningen.

Onze klanten hebben slechts één aanspreekpunt waar ze terecht kunnen voor een vlotte communicatie. Misverstanden, problemen met bouwvakkers en tijdsverlies m.b.t. uitvoering van de werken wordt op deze manier tot een minimum beperkt. Tevens kan de opzichter alle vorderingen makkelijk op de voet volgen en wordt u geïnformeerd. Als klant heeft u slechts één aanspreekpunt en daarmee staat u dichter dan ooit bij de verantwoordelijke voor de uitvoering van de bouw.

RENOVATIE Hoe begin je er aan?

Bespaar uzelf heel wat kopzorgen en vertrouw uw verbouwing of renovatie toe aan één gespecialiseerd bedrijf dat alles coördineert en opvolgt.

Wij stellen samen met u een gedetailleerd actieplan op voor een verbouwing of renovatie. Met regelmatige bezoeken aan de bouw volgen wij dat nauwkeurig op. Zeker bij een renovatie zorgt de vakkundige aanpak van een aannemer voor een stijlvolle afwerking en absolute meerwaarde.

Een renovatie van A tot Z, of voor een verbouwing vindt u bij ons een oplossing. ReForm Costa del Sol is uw Nederlandstalige specialist voor al uw renovatie werken aan de Costa del Sol. Met één telefoontje kunt u een afspraak maken om een infogesprek aan te vragen voor uw renovatiewerk. Met bouwbedrijf ReForm Costa del Sol Groen bent u zeker van dat uw verbouwings- of renovatieplannen volgens de regels van het vak worden uitgevoerd door gecertificeerde vakmensen.

Als renovatiespecialist bieden we U professionele oplossingen aan voor elk project. Zoekt u een aannemer met ruime ervaring en expertise in het uitbreiden van bestaande woningen? Bij ReForm Costa del Sol bent u aan het juiste adres.