Een woning of huis kan meerdere generaties huisvesten, als je natuurlijk op tijd gaat renoveren. Denk hierbij aan gevelrenovatie, elektriciteit vernieuwen, metselwerken, tegelen, huishoudtoestellen vervangen, schilderwerken, een nieuwere moderne keuken of het openbreken van living en keuken. Naast onderhoud en reparatie zijn er ook altijd vernieuwing op het gebied van isolatie, energiebesparingen en veiligheid. Natuurlijk wil je ook als bewoner dat de faciliteiten in jouw woning aansluiten op jouw behoeften. En deze behoeften veranderen in de loop der jaren. Renovatie werken of renoveren kan dan ook super ingrijpend zijn, daarom is het verstandig om te gaan samen werken met een expert uit de regio Costa del Sol en dagelijks ter plaatse is. ReForm Costa del Sol uw ervaren contactpersoon op het gebied van onderhoud, reparatie en renovatie in en rond uw woning.

Er zijn veel zaken om rekening mee te houden bij renovatie werken. Je zal vooraf een goede planning moeten maken. Het is van belang om te voldoen aan de huidige wet- en regelwetgeving, hoe ga je het project financieren en wie gaat het project uitvoeren? Wij van ReForm Costa del Sol bieden niet alleen onze diensten aan in de vorm van werkkrachten maar wij denken ook mee met de specifieke wensen van de klant. Wij helpen u kiezen.

Praktische tips voor renovatie:

Hieronder zijn een aantal aandachtspunten alvorens met de werkzaamheden te starten. Neem voor meer advies of een vrijblijvende offerte even contact op met ReForm Costa del Sol. We helpen je graag verder.

  • Verzamel informatie. Hoe meer je weet, hoe beter je ingelicht bent en hoe meer en preciezer je kan kiezen. Online kan je al heel veel informatie verzamelen. Ook zijn er bouwbeurzen en vraag eens rond in je omgeving of aan al gemigreerde gezinnen. Bepaal wat je leuk vind en niet onbelangrijk: bepaal wat je juist niet leuk vind.
  • Bepaal je eigen capaciteiten: Er zijn dingen die je zelf kan voorbereiden en uitvoeren. Maar wees realistisch en neem niet te veel hooi op je stokt om nadien spijt van te hebben. Soms heb je gewoon een specialist nodig zoals ReForm Costa del Sol om tijd en geld te besparen door diverse taken uit handen te geven.
  • Bepaal je budget: Niemand heeft een eindeloos diepe spaarrekening. Door vooraf een bedrag te bepalen kan er veel effectiever een planning worden opgemaakt.